Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü

Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu ‘100. Yıl Konseri’

Üniversitemiz Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu ‘100. Yıl Konseri’nde Türk Halk Müziğinin seçkin örnekleri ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Özellikle “Parla” marşını başarıyla okuyan koro ayakta alkışlandı.

Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümümüz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlileri Özlem Aydın ile Köksal Ayşan yönetiminde icra edilen “100. Yıl Konseri” adlı müzik ziyafetinin korosunda Üniversitemizin farklı akademik birimlerinde görev yapan akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve konuk sanatçılar yer aldı.

Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan konserin sunuculuğunu Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Araştırma Görevlisi Aybüke Baştürk üstlendi. Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla verilen konsere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer fakülte dekanlarımız, akademik, idari personelimiz ile öğrenciler ve müzikseverler katıldı.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Prof. Dr. Haluk ÖZMEN, Prof. Dr. Tuncay ÖZSEVGEÇ, Doç. Dr. Temel KÖSA, Dr. Öğr. Üyesi Selcen ÇALIK UZUN, Arş. Gör. Neslihan SÖNMEZ, Arş. Gör. Zeynep ARSLAN ve yüksek lisans öğrencimiz Zeynep KARADENİZ'in korist olarak katkı sağladığı konserde, Prof. Dr. Haluk ÖZMEN'in solo performansı büyük alkış aldı. 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat